Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Babymelkpoeder beschikbaar houden in Nederland

Babymelkpoeder beschikbaar houden in Nederland

Succesvolle oplossingen voor betere beschikbaarheid op het schap van Nutrilon in Nederland.

Omschrijving van de klantvraag

Nutricia en haar retailers werden geconfronteerd met een hoge vraag  naar de babymelkpoeder van Nutrilon vanuit China. Deze vraag naar Nutrilon stelt retailers voor grote uitdagingen, met name op de winkelvloer waar in veel gevallen ouders hun vertrouwde Nutrilon variant niet aantreffen in het schap. Nutricia had daarom behoefte aan extra ondersteuning om retailers zo goed mogelijk bij te staan, en shoppers maximaal te informeren. 

Doelstelling

Samen met haar retail partners de beschikbaarheid van Nutrilon in het schap verbeteren en zo de beschikbaarheid voor Nederlandse ouders kunnen borgen. Nutricia heeft Caracter ingeschakeld en over een periode van twee jaar heeft Christel van Zalk Nutricia bijgestaan.

Binnen Nutricia was Christel verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende werkstromen rond de beschikbaarheid van Nutrilon, zoals de kanaalstrategie, marketing activatie & in store oplossingen. Binnen deze werkstromen was zij van strategie tot operatie verantwoordelijk voor de communicatie naar de retail en de retail-gerelateerde oplossingen.

Resultaat

Samen met de partners zijn er een aantal succesvolle oplossingen geïmplementeerd die een bijdrage hebben geleverd aan een betere beschikbaarheid van Nutrilon voor ouders in Nederland.

Terug Neem contact op