Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company begeleidt naar vernieuwende categorie visie

Caracter Company begeleidt naar vernieuwende categorie visie

Caracter Company is als begeleidende partner tussen Groupe SEB en Media-Markt Saturn (MSH) verantwoordelijk geweest voor de overall projectaanpak en invulling in de ontwikkeling van een categorie visie voor de categoriekoffiemachines. Het belang van de MSH koffiemachine shopper stond in dit project centraal. Lees hier het interview met Loes van Alst, Product Manager Groupe SEB Nederland.

Wat was de aanleiding voor een samenwerking met Caracter Company?

Groupe SEB heeft een pitch gewonnen om een categorievisie op het gebied van Koffie te ontwikkelen voor MSH. Door goede ervaringen in de samenwerking en aanpak die we reeds hadden met Caracter Company en de uitgebreide ervaring in dit soort projecten hebben we gevraagd of Caracter Company ons hierin wilde begeleiden.

Wat wilden jullie met de begeleiding door Caracter Company bereiken?

We wilden vooral een samenwerking met MSH opstarten waarin het een gedeeld en gezamenlijk project zou worden, waarin Caracter Company als begeleidende partij met objectieve blik de samenwerking zou begeleiden.

Uiteraard moet dit als doel hebben een professioneel plan opleveren en vernieuwende visie tav het koffieschap.

‘Expertise en doortastendheid waarmee gewerkt wordt zijn van grote inspiratie geweest’

Hoe is hier invulling aan gegeven?

Als projectcoordinator, time-keeper en expert op category managment heeft Caracter Company vooral de weg gewezen hoe MSH en SEB tot een plan zou moeten komen, waarbij het belang van de MSH shopper centraal staat.

Wat heeft jou daarbij het meest geïnspireerd?

Vooral de objectiviteit, expertise en de doortastendheid waarmee er wordt gewerkt zijn van grote inspiratie geweest en een motivatie in tijden dat een project door diverse (externe) factoren anders loopt dan vooraf gepland.

Wat zijn de reacties van jullie handelspartner geweest?

Binnen MSH is het plan zeer breed in de organisatie uitermate enthousiast ontvangen. Het is dan ook vooral een plan van MSH geworden en wordt intern ook met enthousiasme gedragen.

De uitrol van de test moet gaan uitwijzen hoe het in de praktijk zal zijn, maar de eerste tekenen zijn in elk geval erg goed.

Dat MSH het plan zo eigen heeft gemaakt is voor ons het grootste compliment wat we hadden kunnen krijgen voor de gezamenlijke samenwerking met MSH en Caracter Company.

Terug Neem contact op