Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company gaat er voor met een energie boost waar je blij van wordt

Caracter Company gaat er voor met een energie boost waar je blij van wordt

Intensieve samenwerking

Als je terugdenkt aan de periode waarin de nieuwe categorievisie werd ontwikkeld, hoe zou je dan de samenwerking met Caracter willen kenschetsen?

Leon Schuirink reageert: “Ik zou zeggen ‘intensief’. Het ontwikkelen van een nieuwe categorievisie vergt altijd veel energie en tijd. Je moet daarbij beseffen dat we maar een  compacte organisatie zijn. Gelukkig kon Caracter op tijd bijschakelen en ons de nodige extra ondersteuning geven in de verschillende fases van het proces.”

Comfort zone

Hoe ervaar je de rol van Caracter in het hele proces? Leon: “Het is altijd bijzonder om een externe partij mee te laten kijken bij standaard zaken in een marketing operationeel proces. Ik was met name verrast door de intensieve gespreksessies die we als team met Caracter hadden. Hier werden wij echt uit onze comfort zone gehaald en kregen ze zaken boven die ik niet had vermoed, zoals inzichten rond de categorie en de consument.”

Als we op het onderwerp ‘verbinding’ komen merkt Leon op: “Caracter kon dankzij hun lange en brede retail ervaring best practices gebruiken om ons in onze categorievisie te begeleiden tot een verhaal welke de juiste scherpte bevat om mee op pad te gaan.  Caracter weet vooral ook wat je niet moet doen, iets wat soms nog wel belangrijker is.”

Retailer taal

Hoe is de rol van Caracter naar de retailers toe? Leon zegt hierover: “Caracter spreekt de taal van de retailer, kent er mensen op  verschillende  niveaus en kan als intermediair opereren om zo dingen voor elkaar te krijgen.”

Hij vervolgt: “Wij als Duvel leverden veel data voor de nieuwe categorievisie maar Caracter gaf ons daarbij de juiste toon en hielp om voor onze pitches de meest relevante zaken naar voren te brengen. De Caracter resultant Corina van Mourik was volledig dedicated op het project en stond ons telkens terzijde en ging mee naar retailer meetings.”

Positieve energie

Als Leon gevraagd wordt naar zijn algemene indruk na een jaar intensief samenwerken met Caracter zegt hij: “ik wil Caracter graag een pluim geven. Het is soms even zoeken in de rolverdeling, maar de mensen van Caracter gaan er voor, hebben een oprecht positieve houding en een energieboost waar ik zelf erg blij van word. Deze instelling heeft positief gewerkt op de voortgang van het totale project.”

Terug Neem contact op