Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company is absoluut van waarde geweest voor ons bedrijf

Caracter Company is absoluut van waarde geweest voor ons bedrijf

Wat was de opdracht en wat is er opgeleverd?

Christel van Zalk: “Bij SC Johnson verving ik van begin mei t/m eind oktober 2018 voor drie dagen in de week de categorie manager. Ik vervulde de rol van professional en hield de dagelijkse operatie gaande op het gebied van categorie management. Dit ging vooral om marktanalyses, rapportages, schappenplannen opstellen, promotie analyses en argumenteren van productintroducties.”

Olga, ben je tevreden over het werk van Christel?

Olga Dragoiu: “Ja, ik ben erg tevreden over Christel. Ze stond er als category manager alleen voor, maar wist feilloos alle ballen in de lucht te houden. Ze is niet te beroerd om lekker tot actie over te gaan en tegelijkertijd denkt ze mee over strategie. Christel is ontzettend ervaren en is van waarde geweest in het aanbieden van de juiste data en het goed in kaart brengen hiervan richting de klant. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking.”

De hoogtepunten

Olga: “Hoogtepunten waren de presentaties die Christel gemaakt heeft voor Kruidvat en Albert Heijn. De presentatie bij Kruidvat heeft onder andere geleid tot een sterke uitbreiding van het assortiment. De handelspresentatie heeft de weg gebaand voor een succesvolle introductie.

Los van de vele analyses heeft Christel een goede innovatie tracker gebouwd van de kort daarvoor gelanceerde wc-blokken. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan een volledige herlancering van het merk Glade.”

Wat was de toegevoegde waarde van Christel?

Christel heeft gezorgd voor een sterke categorie management analyse en kwam met goede inzichten in de voorbereiding op de grote herlancering van het merk Glade. Hiervoor heeft ze bijvoorbeeld een schappenplan gemaakt voor Kruidvat en Albert Heijn. Daarbij, we zijn met een erg klein team: ze heeft ons goede ondersteuning geboden in het updaten van marktaandeel rapporten.

De innovation tracker die ze heeft ontwikkeld, hebben we gebruikt voor een van onze projecten voor toilet schoonmaakmiddelen. Ook dit was erg nuttig voor ons.

Waar ligt Christels kracht?

Christel is een goede sparringsparner en was van toegevoegde waarde op veel verschillende fronten. Ze heeft goede analytische skills. Ze is georganiseerd en een fijn persoon om mee samen te werken. Haar kracht ligt ook in mooie storytelling: hoe bouw je echt goed een verkoopverhaal op. Verder is ze is proactief, sterk in timemanagement en kan goed prioriteiten stellen. Caracter Company heeft zeker bijgedragen aan goede resultaten en is hiermee van betekenis geweest voor onze organisatie.

Zou je Caracter Company aanbevelen bij andere organisaties? 

Ja, ik zou Caracter Company zeker aanbevelen. Ook in het verleden hebben we prettig met elkaar samengewerkt. Zou je Caracter Company in de toekomst vaker inschakelen? 

Absoluut!

Terug Neem contact op