Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company leverde een energieke en breed inzetbare interimmer

Caracter Company leverde een energieke en breed inzetbare interimmer

Interview met Alexander Arbouw – Sr. Category Manager bij Alpro Nederland.

Sandra Vissers Caracter Trade Marketing Professional

Sandra Vissers heeft bij Alpro Nederland drie functies afwisselend ingevuld als interim trade marketing professional. Als je aan de interim job van Sandra Vissers terugdenkt, wat komt er dan bij je boven?

Alexander Arbouw reageert direct: “Een plezierige persoonlijkheid met de gave zich snel onze materie eigen te maken. En iemand met veel energie, die pragmatisch is en kan schakelen tussen vakgebieden.”

Alexander vervolgt: “Je moet je voorstellen dat bij ons trade marketing gescheiden is tussen category management dat bij sales ondergebracht is, terwijl customer marketing bij marketing zit. Sandra heeft beide afdelingen ondersteund en wisselde twee keer van positie om een vacature tijdelijk op te vullen en een zieke collega later te vervangen. Dat ging haar enorm goed af.”

Aanpakken

Zie je in de interimmer iets van Caracter terug? Alexander zegt hierover: “Ik heb de Caracter aanpak ervaren op z’n Rotterdams ‘niet lullen, maar poetsen’. De Caracter professional was snel onderdeel van onze organisatie en kon op korte termijn onze doelen en missie delen en uitdragen.”

Alexander vervolgt: “Er werd ook goed gebruik gemaakt van de Caracter expertise door soms collega’s om advies te vragen, iets waar wij indirect ook gebruik van hebben gemaakt. Het scheelde ons tijd en het advies was bovendien erg praktisch.”

Alpro familielid

Het helemaal onderdeel worden van een bedrijf waar je gedetacheerd wordt, hoe kort je er ook werkt, is een gave die niet iedereen heeft. Alexander zegt hierover: “Sandra is geen ‘einzelgänger’ maar iemand die stakeholders intern altijd goed informeerde. En ze was onderdeel van de Alpro familie. Dat betekende ook dat ze de retailer gesprekken helemaal voorbereidde, het gesprek leidde en mij aanvulde waar nodig.”

Kun je verschillen zien tussen interimmers? Alexander merkt hierover op: “Met name de korte incubatietijd die Sandra nodig had viel ons op, dat heb ik nog wel eens anders meegemaakt. En het schakelen tussen verschillende Alpro functies die ze vervulde vroeg geen overdreven veel aandacht en verliep eigenlijk vloeiend. We kijken terug op een succesvolle samenwerking met Sandra Vissers en Caracter.”

Terug Neem contact op