Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company spreekt de taal van de retailer als geen ander

Caracter Company spreekt de taal van de retailer als geen ander

Vorig jaar is het Maître André mede dankzij Caracter Company gelukt in retail gezien te worden als dé categorie expert in koelverse maaltijden. Niet alleen had dit een positief effect op de samenwerking, maar ook op de distributie van diverse Maître André producten. Ook dit jaar heeft Caracter meermaals  geholpen met projecten bij Maître André.

Waarom koos je weer voor een samenwerking met Caracter Company?

Caracter is voor ons een gedegen en goede food retail partner en het bijzondere is dat ik met ze kan schakelen op ieder moment in mijn categorievisie proces. Caracter spreekt de taal van de food retailer als geen ander en ik wilde mijn categorie visie aanbieden volledig in de taal van de retailer. Maître André zocht daarin versterking en professionaliteit, en Caracter bood die ons tot volle tevredenheid.

Hoe onderscheidt Caracter Company zich van andere retail consultants?

Wat zo uniek is aan Caracter is de optelsom van flexibel en beschikbaar zijn; de markt goed kennen en altijd iemand snel beschikbaar hebben met ervaring die verdieping kan aanbrengen. Als wij dan de juiste cijfers aanreiken resulteert onze samenwerking weer tot een groot succes.

Hoe zou je de toegevoegde waarde van Caracter Company bij een proces als deze willen omschrijven?

Caracter is in staat om op korte termijn de beschikbare gegevens in de juiste volgorde te leggen en ook op de juiste manier te presenteren. Caracter kan heel goed omgaan met cijfers, deze interpreteren en vervolgens omzetten naar scherpe argumenten.

Wat was concreet de invulling die Caracter Company in dit project kon bieden?

Wij vroegen Caracter in dit geval niet om een innovatie of nieuw concept, want dat lag er al, maar eerder te kijken naar wat we hadden en ons te vertellen waar het versterkt moest worden. Hierdoor ontstond er een super scherp verhaal.

Terug Neem contact op