Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Caracter Company stelt de vragen achter de vragen

Caracter Company stelt de vragen achter de vragen

Interview met Pascal Piepers

Hij legt uit dat er veel kennis is binnen zijn organisatie als het om retailmarketing gaat, maar Caracter voegt iets specialistisch toe – de verbindingen leggen met grote supermarktketens. Hij legt uit: “Men geeft ons een heldere structuur op dit gebied en ze opereren naar onze klanten als waren ze ons eigen personeel.

Vragen achter de vragen

De mensen die Caracter Company als resultant bij ons detacheert zijn hardwerkend en hebben pit,” voegt hij toe. “Ze komen duidelijk voor hun mening uit, kunnen een discussie voeren en gaan altijd voor de volle winst.” Hij vervolgt: “Caracter durft de vragen achter de vragen te stellen, iets wat andere consultancy bureaus nogal eens laten liggen. Daarin onderscheiden ze zich ook behoorlijk.

 Verbindingen leggen

Harm-Jan Eikelenboom vult aan: “Corina van Mourik, die bij ons als Resultant werkt, is voor ons volwaardig teamlid en een verlengstuk voor zowel de afdeling accountmanagement als marketing. Ze legt de verbindingen met de retailer, behoudt het overzicht en bewaakt de deadlines. Daarnaast houdt ze ons scherp door regelmatig de ‘waarom-vraag’ te stellen die leidt tot een beter inzicht.”

Corina werkt ook voor andere leveranciers en kent de supermarktketens goed. Het brede netwerk van Caracter levert dan ook de nodige voordelen op.

Harm-Jan: “Binnen het netwerk van Caracter worden verbindingen gemaakt waardoor nieuwe concepten ontstaan.” “En” voegt Harm-Jan toe, “Corina denkt ook actief mee in de projecten. Zo tovert ze regelmatig een nieuw idee uit de hoge hoed.

Terug Neem contact op