Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Categorie expert worden in koelverse maaltijden

Categorie expert worden in koelverse maaltijden

“Caracter adviseert en begeleidt Maitre Andre bij ontwikkeling van & rendement uit categorie vers.” 

Omschrijving van de klantvraag

De dynamische categorie koelverse maaltijden groeit dankzij de huidige verstrend spectaculair. Voor Maître André, als een van dé leveranciers binnen deze categorie, is het dan ook noodzakelijk de juiste strategische keuzes te maken in kanaal en retailer aanpak in combinatie met de juiste concepten. Maître André heeft Caracter benaderd om hen hierin te begeleiden. Niet alleen in strategische keuzes maar ook met de retailer specifieke benadering van de categorie.

Doelstelling

Heldere keuzes in strategische keuzes was een van de primaire doelstellingen, samen met de concrete uitrol hiervan naar focus retailers.

Hoe hebben we dit aangepakt

Op basis van de gekozen strategische richting van Maître André is Caracter gestart met het opstellen van een commercieel plan.

Dit plan bestond uit het opstellen van een heldere visie voor de commerciële aanpak binnen het retailerkanaal. Op basis van dit commercieel plan is de doorvertaling gemaakt naar klantgedreven aktieplannen: buy in presentaties voor retail en een pragmatische categorie visie.

Resultaat

Dank zij een duo-trap presentatie is het doel van Maître André bereikt om bij retail te worden gezien als dé categorie expert. Niet alleen heeft dit een positief effect op de samenwerking, maar ook op de distributie van diverse Maître André producten.

Terug Neem contact op