Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Dankzij Caracter Company komt TS Products weer in Kruidvat schap

Dankzij Caracter Company komt TS Products weer in Kruidvat schap

Klantvraag

Kruidvat was in het verleden een belangrijke retailpartner voor TS Products. In 2013 heeft TS Products besloten om het merk Rescue niet meer te leveren vanwege o.a. de prijsverhoging discussie waar ze niet uitgekomen zijn met Kruidvat.

Kruidvat is 1 van de grootste en belangrijkste retailpartners binnen de drogisterij branche en daarom wil TS Products opnieuw de samenwerking met Kruidvat invullen en distributie met het merk Rescue realiseren.

Doelstelling

Middels het opstellen en presenteren van een duidelijke visie op de categorie waarin het merk Rescue actief is heropname van Bach Rescue realiseren bij Kruidvat.

Aanpak

Caracter heeft TS Products begeleid in het realiseren van een overtuigende presentatie waarin o.a. uitgebreid Shopper onderzoek is verwerkt onder Kruidvat klanten. Kortom een to the point verhaal met de toegevoegde waarde van dit product én de impact hiervan op de hele categorie.

Resultaat

Na afwezigheid van 3,5 jaar heeft Kruidvat besloten Bach Rescue weer op het schap op te nemen vanaf week 22 2016. Afgestemd op de TV commercial van Bach vanaf week 24. In alle Kruidvat filialen zullen er 2 sku’s Bach Rescue worden opgenomen en in een 10-tal filialen een test met de nieuwe variant Bach Plus.

Terug Neem contact op