Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Dankzij de presentatie van Caracter vielen we duidelijk op tussen de andere leveranciers.

Dankzij de presentatie van Caracter vielen we duidelijk op tussen de andere leveranciers.

Waar had Frio Food behoefte aan?

Wiro Sterk, directeur bij Frio Food: Jumbo had ons gevraagd om een visie te presenteren op de vriesvers categorie voor het jaar 2022. Hierbij namen we het op tegen vijf andere vooraanstaande leveranciers.

Ik wilde all the way: opvallen tussen deze topmerken! We willen dé sparringpartner bij uitstek zijn van Jumbo op het gebied van vriesvers. Daarom hebben we de hulp van Caracter Company ingeroepen om een spectaculaire visie presentatie te ontwikkelen.

Wat is er opgeleverd door Caracter Company?

Een korte, krachtige, interactieve en prikkelende presentatie. Het resultaat was kwalitatief, technisch vernuftig en goed uitgewerkt. Er zat voldoende breedte in, met andere woorden: we zijn niet puur op onze eigen artikelgroep ingegaan, maar we hebben de winkel als vertrekpunt genomen. Om de theorie visueel te maken, heeft Caracter Company ook een animatie gemaakt van hoe de winkel in 2022 eruit gaat zien. Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen.

Hoe reageerde Jumbo op de presentatie?

Ze waren flabbergasted. We hebben Jumbo echt omvergeblazen en we vielen duidelijk op tussen de andere leveranciers. Onze presentatie bleek ver boven niveau.

Is er door Jumbo nog vervolg gegeven aan de visie die gepresenteerd is door Frio Food?

Ja, ik heb een vervolggesprek gehad met de unit manager van Jumbo. Daarnaast word ik betrokken bij een projectteam binnen Jumbo en waarschijnlijk zal ik binnenkort opnieuw de presentatie geven binnen Jumbo.

Merk je dat Jumbo nu anders tegen Frio Food aankijkt en jullie meer ziet als sparringpartner i.p.v. alleen leverancier?

Ja absoluut. We hebben Frio Food echt op de kaart gezet bij Jumbo, en dat was het doel.

Wat was de rol van Miranda Roefs als professional bij Caracter?

Miranda: “Ik was projectleider. Ik heb werksessies begeleid en de content van de presentatie verzorgd samen met Caracter Creations. Ook ben ik bij de presentatie aan Jumbo aanwezig geweest. De tijdspanne waarbinnen dit moest gebeuren was zeer kort; we hadden slechts drie weken de tijd.”

“Caracter gaat niet zwaar planmatig te werk, maar wel heel erg gestructureerd en doelgericht: dat zijn echt de woorden die Caracter typeren”, aldus Wiro Sterk.

Hoe heb je de samenwerking met Miranda ervaren? 

Wiro: Ik ken Miranda al wat langer. Voor elke job die ik tegenkom en die past bij de specialiteit van Caracter zou ik het liefst Miranda willen inzetten. Ze is goed in haar vak, broodnuchter en werkt keihard door. Ze is erg proactief en denkt goed na: ze komt niet met bullshit maar is heel concreet.

De tijdspanne waarbinnen de opdracht vervuld moest worden was zeer kort. Hoe vind je dat dit is opgepakt door Caracter?

Perfect. Mede daarom vind ik het ook een fantastisch bedrijf. Zij werken volgens de gedachte: “The proof of the pudding is in the eating”, oftewel: een idee mag nog zo goed lijken, de enige manier om erachter te komen of het ook echt goed is, is het uit te voeren en het resultaat te zien.

Terug Neem contact op