Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Doet HG wat het belooft? Lees hier mijn ervaring

Doet HG wat het belooft? Lees hier mijn ervaring

Eind februari startte ik bij HG. Waarschijnlijk kent iedereen de slogan: HG doet wat het belooft! Nou, in mijn ervaring doet het wel méér dan dat! 

De ontwikkeling van HG

HG bevindt zich in een turbulente fase. Een van oudsher familie gestuurd bedrijf ontwikkelt zich razendsnel naar een moderne onderneming met de blik naar de toekomst. En wat is dit bedrijf in beweging! Nieuwe collega’s, nieuwe afdelingen, nieuwe introducties, nieuwe verpakkingen. En als kers op de taart een nieuw hip kantoor in Almere stad, waar iedereen – ook in corona tijd – veilig en warm verwelkomt wordt.

De Trade marketing afdeling is dus zo’n nieuwe afdeling. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest om het mee vorm te geven. Mijn taak was het om in eerste instantie meer zicht te krijgen op de performance van HG door middel van data. Het bouwen van een dashboard waardoor we direct konden zien hoe HG presteert in de verschillende sub-segmenten van de categorie. Nog nooit ben ik zo snel na de start van mijn opdracht zo voortvarend mee in een project gestapt!

Mijn bijdrage

Categorie denken is de nieuwe norm voor HG, welke een zeer unieke positie heeft binnen de Nederlandse retail. HG is zeer actief in Nederland en België maar groeit ook fors in de landen om ons heen. Juist in de volwassen thuismarkt, Nederland, wordt van HG een voortrekkersrol verwacht en juiste data én een nieuw geschreven categorie visie zijn hiervoor van groot belang.

Met de verwerking van markdata en Shopper Insights heb ik mijn steentje bijgedragen. Zo heb ik onder andere bij klantpresentaties geholpen, een bijdrage geleverd aan een data gedreven sales verhaal en hebben we deze cijfers ook voor interne doelen inzichtelijk gemaakt middels een management rapportage.

Met veel trots mag ik dan ook de quote van mijn manager aanhalen:

“We zijn heel erg tevreden over de bijdrage van Anne en Caracter het afgelopen jaar. Anne heeft met veel energie, creativiteit en focus ons enorm geholpen met het bouwen van een dashboard en inzicht in de performance van de categorie en de rol van HG daarin. Bovendien was Anne een aanwinst met betrekking tot de goede, opbouwende discussies en had ze een constructieve bijdrage aan het team. We wensen Anne nog veel leuke opdrachten toe en zijn ervan overtuigd dat ze in elke opdracht een toegevoegde waarde heeft”.   

Mariek Wilms – Trade Marketing Manager

HG is een ongelofelijk inspirerend bedrijf, er werken zeer ervaren en gedreven mensen en er gebeurt veel qua ontwikkeling. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik kon bijdragen aan de introductie van de Eco lijn, de nieuwe etiketten en schap optimalisaties. Mijn functie is inmiddels ingevuld en eind november draag ik het stokje over. Mijn herinnering aan HG is hard werken in een fantastisch team van ambitieuze, gezellige mensen met een hart voor de zaak, bij een bedrijf met oneindig veel kansen!

Meer weten?

Of ben je op zoek naar een energieke aanvulling op jouw team? Een creatief ‘out-of-the-box’ idee? Of een frisse blik op jouw categorieplannen?

Ik kijk graag met je mee!

Terug Neem contact op