Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Flitstraining met retailtrends op Dibevo vakdagen

Flitstraining met retailtrends op Dibevo vakdagen

Caracter geeft namens Beeztees een retail-trendpresentatie op de Dibevo vakdagen.

Omschrijving van De klantvraag

Op 30 en 31 oktober 2016 presenteerde Dibevo een volledig nieuw concept: de Dibevo-vakdagen. Een evenement voor de ondernemende huisdierenprofessional die toekomstgericht is en nóg meer uit zijn bedrijf wil halen.

Gedurende dit evenement kregen bezoekers een breed programma van kennisoverdracht voorgeschoteld in vier oude rijtuigen tijdens de “Flitstrainingen”.

Als hoofdsponsor van deze beurs heeft Beeztees aan Caracter gevraagd een flitstraining te verzorgen. Beeztees is gespecialiseerd in accessoires en snacks voor het huisdier. Van hondenmanden tot knaagdierspeelgoed en van krabpalen tot vogelhuisjes.

Doelstelling

Beeztees wil haar shoppers op de winkelvloer verrassen en verleiden middels het toevoegen van beleving.

Hoe hebben we dit aangepakt

Tijdens de flitstraining heeft Caracter de belangrijkste retailtrends in Nederland gepresenteerd. Vervolgens zijn de deelnemers meegenomen op een ‘rondreis’ over de wereld waarbij inspiratie centraal stond om échte beleving in de winkel te creëren.

Resultaat

Succesvolle voorbeelden van binnen en buiten de dierenbranche uit binnen en buitenland prikkelden de bezoekers om ook zelf aan de slag te gaan. Beeztees heeft middels het “funpark” op de beurs laten zien hoe echte beleving eruit ziet. Gemist? Bezoek dan het Animal Center Kaatsheuvel (Verzetstraat 11). Hier staat het hele “funpark” live! Ervaar en beleef.

Terug Neem contact op