Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Frisse blik van een Caracter interim professional

Frisse blik van een Caracter interim professional

Achtergrond

Wegens een geplande business trip en aansluitend een vakantieverlof van de marketing manager, had Frio Food op korte termijn behoefte aan een professional die voor de termijn van ruim 1 maand, op basis van 1 a 2 dagen per week de lopende werkzaamheden overnam.

Doelstelling

Voor het opzetten van de Häagen-Dazs merk campagne voor de Nederlandse markt moesten bureaus gebriefd worden en moesten zaken afgestemd worden met het hoofdkantoor in Zwitserland. Daarnaast stonden de jaargesprekken met retailers voor de deur en moesten hiervoor cijfers geanalyseerd worden en presentaties worden klaargezet.

Hoe hebben we dit aangepakt

Gedurende een intake gesprek van 2 uur is de Caracter professional gebriefd op de lopende projecten. Tijdens de interim periode heeft Sandra Vissers een briefing gemaakt en afgestemd met het hoofdkantoor.

Vervolgens zijn er afspraken gemaakt met voorstellen uitgewerkt door diverse bureaus op verschillende gebieden. Denk hierbij enerzijds aan winkelvloer activaties, maar ook aan het creëren van een pop up-store of het branden van trams in de hoofdstad. De ideeën te samen met het kostenplaatje zijn vervolgens in een internationale meeting besproken met het hoofdkantoor.

Daarnaast is er IRI data geanalyseerd en zijn deze resultaten verwerkt in presentaties die als basis dienen voor de jaargesprekken die Frio Food voert met haar handelspartners.

Resultaat

Dankzij het inzetten van Sandra als Caracter professional konden de werkzaamheden bij Frio Food gewoon doorgaan en zijn er geen vertragingen opgelopen. Bovendien heeft een frisse blik op de zaak positief bijgedragen aan de professionaliseringsslag van de organisatie.

Terug Neem contact op