Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Mijn verwachtingen van de samenwerking met Caracter zijn meer dan waargemaakt!

Mijn verwachtingen van de samenwerking met Caracter zijn meer dan waargemaakt!

Waar had Swinkels Family Brewers behoefte aan?

Mariet van den Oever: We hadden een vacature voor de functie shopper en trade marketeer die we niet ingevuld kregen. Hierdoor hadden we te maken met stilgevallen projecten en was een interimmer voor zolang de vacature openstond zeer gewenst. Miranda Roefs van Caracter Company sprong in de bres. Na vier maanden hebben we een vaste opvolger voor haar gevonden.

Waarom kozen jullie voor Caracter Company?

Caracter Company heeft goede naam en faam als het gaat om shopper marketing, trade marketing en category management; exact de taken die hoorden bij onze vacature. We waren ervan overtuigd dat we met Caracter Company de juiste kennis en kunde in huis zouden halen.

Welke uitdagingen kreeg Miranda voorgeschoteld?

Project 1 was een groot shopper decision tree-onderzoek. Daar is veel uit geleerd om de categorie visie te verrijken. Project 2 was het coördineren van de jaarpresentaties. Ook was het Miranda’s taak om retailers die een aantal maanden minder aandacht hadden gekregen weer op de juiste manier te voorzien van informatie.

Er was heel weinig tijd voor de briefing. Hoe heeft Miranda dit opgepakt?

Echt fantastisch, dat heb ik ook aan Miranda zelf teruggekoppeld. Ze was gelijk als een vis in het water binnen onze organisatie. Plug & play was optimaal. Miranda is een hele intelligente dame. Ze voelde feilloos aan waar op dat moment bij ons de behoefte lag. Ze zag dat mijn emmer bijna aan het overlopen was. Met de mensen van zowel sales als marketing legde ze makkelijk contact, ze was zeer proactief en ik kon haar vanaf het eerste moment volledig loslaten.

Hoe verliep jullie samenwerking verder gedurende het traject?   

Mijn verwachtingen van de samenwerking met Caracter zijn meer dan waargemaakt! Ik ben super tevreden over hoe het is verlopen. Miranda was direct een volwaardig lid van het team en had aan een half woord genoeg. Ze heeft mij echt ontzorgd waardoor ik me weer volop kon concentreren op de taken waar ik zelf verantwoordelijk voor ben.

Heb je iets kunnen leren van Miranda?

Miranda bracht ontzettend veel kennis en kunde met zich mee. Hierdoor had ik tijdens 1-op-1 meetings ook op inhoudelijk vlak een goede sparringpartner aan haar. Dit heeft eraan bijgedragen dat we als team verder konden groeien. Ze heeft ons een nieuwe impuls gegeven.

Zou je Caracter Company nogmaals inschakelen?

Absoluut. Wij zijn niet alleen heel erg tevreden over de tijd dat Miranda bij ons was, maar ook over de manier waarop het project aan de achterkant is verlopen, en de wijze waarop we konden schakelen met Caracter Company. Het was allemaal uitstekend geregeld!

Terug Neem contact op