Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Nieuw fundament voor integrale ketenaanpak

Nieuw fundament voor integrale ketenaanpak

Caracter begeleidt 2 sisters bij het realiseren van hun wens

The World of chicken. Dat is de wereld van 2 Sisters Storteboom B.V. Met een breed kipassortiment, vers en diepgevroren worden dagelijks  retailers beleverd die verspreid zijn over heel Europa. 2 Sisters heeft als groeiambitie langdurige strategische samenwerkingen aan te gaan met retailers. Deze aanpak sluit naadloos aan bij de aard van de kipketen die wordt gekenmerkt door een langere doorlooptijd.

In Nederland levert 2 Sisters Storteboom o.a. aan Jumbo. Jumbo werkt samen met een aantal vaste partners in deze keten. 2 Sisters heeft de wens uitgesproken deel uit te maken van deze vaste partners en heeft daarom Caracter Company gevraagd hen te begeleiden bij het realiseren van deze ambitie.

Doelstelling

Onderdeel worden van vaste partners bij Jumbo binnen de categorie verse kip door middel van het presenteren van een lange termijn commercieel samenwerkingsplan.

Hoe hebben we dit aangepakt

Caracter heeft als projectleider en challenger samen met het projectteam van 2 Sisters het fundament opgesteld voor serieuze groei voor de komende jaren vanuit een integrale ketenaanpak: kortom van ei tot eindproduct. Op basis van grondig shopper onderzoek zijn de actuele wensen en behoeftes van de huidige shopper de basis geweest voor het hele traject.

Resultaat

Dit integrale samenwerkingsplan is gepresenteerd aan de het directieteam van de retailer en legt daarmee dé basis voor samenwerking in de komende jaren.

Joost de Bruijn geeft een toelichting op de samenwerking met Caracter Company.

Terug Neem contact op