Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Ontzorging door Caracter Company interim professional

Ontzorging door Caracter Company interim professional

De klantvraag

Op de trade marketing afdeling van Ferrero ging de category manager chocolade met zwangerschapsverlof. Aangezien er onder andere een categorie visie ontwikkeld moest worden en er ook een belangrijke nieuwe introductie van Ferrero in de chocolade categorie aanstaande was, had Ferrero behoefte aan een tijdelijke invulling van de category manager rol tijdens het zwangerschap van de collega.

Doelstelling

Het waarnemen van alle lopende projecten met als hoofdprojecten het ontwikkelen van een categorie visie en het begeleiden van de product introductie middels sell-in verhalen, activaties op de winkelvloer, monitoring etc.

Hoe hebben we dit aangepakt

In twee dagen tijd heeft de category manager die met zwangerschapsverlof ging haar lopende projecten en werkzaamheden overgedragen aan de Caracter trade marketing professional. Vervolgens heeft diegene alle lopende projecten voortgezet.

Resultaat

Ferrero is zeer tevreden over de samenwerking met Caracter Company, omdat de werkzaamheden goed zijn opgepakt en de samenwerking van begin af aan natuurlijk aanvoelde voor beide partijen. Caracter is er in geslaagd om Ferrero goed te ontzorgen tijdens het zwangerschapsverlof. Op basis van deze ervaring zou Ferrero in de toekomst zeker weer met caracter willen samenwerken.

Terug Neem contact op