Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Onverwachts bezoek van een belangrijke klant. Wat doe je dan?

Onverwachts bezoek van een belangrijke klant. Wat doe je dan?

Opdrachtgever: 2 Sisters Storteboom

Caracter Expert: Miranda Roefs

Soms gebeurt het dat een belangrijke klant ineens met een heel comité op de stoep staat bij jou als leverancier. Wat als dit gebeurt? En wat als er dan ook nog eens een hele internationale delegatie blijkt aan te sluiten? Het is natuurlijk ontzettend goed dat een belangrijke klant langs komt, maar hoe is dit op deze termijn te organiseren?

Dit was het geval bij Storteboom. Hun aanpak? Agenda’s van het account team legen en de hulp van Caracter inroepen. Een volle week heb ik me, namens Caracter, verdiept in de kippenwereld. De verschillende rassen, animal welfare keurmerken met de uiteenlopende criteria, effecten op kip, mens en milieu, noem het maar op. Mede dankzij de toewijding van het totale accountteam bij Storteboom waren we samen in staat om binnen een week een mooi dagprogramma en een strakke presentatie neer te zetten. Eerst de content en vervolgens de strakke lay-out door mijn collega’s van Caracter Creations. Dit leverde een resultaat op waar iedereen zeer content mee was.

“Een mooi pluimage aan mensen”

Evert Sijbesma

Inmiddels zit het bezoek weer in het vliegtuig naar huis. Het was “een mooi pluimage aan mensen”, aldus Evert Sijbesma in de evaluatie. Om maar in de kippen termen te blijven. De doelstelling is meer dan bereikt. Dit was het startpunt om samen met de klant het partnership aan te gaan voor de implementatie van een nieuw keurmerk. Een nieuwe stap naar een beter leven voor veel kippen.

Ik vond het zeer leerzaam en fijn om op deze manier een kleine bijdrage hieraan te hebben geleverd. Wat mij betreft: op naar de volgende stap!

Terug Neem contact op