Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Begeleiding van sessies met de retailer en opstellen van de content van het totaalplan.

Begeleiding van sessies met de retailer en opstellen van de content van het totaalplan.

“Dankzij de hulp van Caracter Company kunnen we als bedrijf het verschil (blijven) maken.”

Signature Foods NL is het moederbedrijf achter de merknamen Kitchen on a Mission, Johma Salades, Westland Salades, Heks’n. Kitchen on a Mission is succesvol in het maken van tapas hapjes.

Waar had Kitchen on a Mission behoefte aan?

Linda van Beekhuizen, category manager bij Signature Foods NL: “We verlangden naar begeleiding van de sessies met retailer Jumbo en het aanscherpen en opstellen van de content van het totaalplan Tapas 2021. We hebben in 2018 ook al succesvol samengewerkt met Caracter Company. De taak om een strategisch plan voor de categorie Tapas op te stellen, durfden we daarom met een gerust hart bij ze neer te leggen.”

Ben je tevreden over het resultaat?

“Ik ben erg tevreden over het resultaat. We moeten de plannen die we hebben gemaakt nog verder uitwerken in een concreet plan van aanpak, maar we hebben dankzij de hulp van Caracter Company absoluut voldoende plannen gemaakt om het verschil te (blijven) maken. Caracter Company heeft hiermee bijgedragen aan de gezamenlijke groei van de categorie tapas tussen Jumbo en Kitchen on a Mission. Alle projecten die vanaf nu ontstaan, zijn een logisch gevolg van de nieuwe strategie, in plaats van dat we heel druk zijn met introducties op productniveau.”

Hoe heb je de samenwerking met Caracter Company ervaren?

“Corina van Mourik van Caracter Company was verantwoordelijk voor dit project. We werken al een tijdje met haar samen en zij kent ons inmiddels goed. De samenwerking met haar was ook dit keer erg prettig. Ze is een geweldige procesbegeleider. Naast het feit dat Corina veel kennis heeft van retail, zet ze het proces strak neer, werkt ze heel duidelijk naar een doel toe en houdt ze tegelijkertijd ook iedereen aan boord richting dat doel.”

Wat vind je van de design thinking werkvormen die Caracter Company heeft ingezet?

“De design thinking werkvormen waren heel leuk en effectief en brachten ontzettend veel inspiratie. We genereerden hiermee in korte tijd superveel ideeën en maakten ook meteen de slag naar wat zinvol is en echt kan bijdragen aan toekomstige groei.”

Zou je Caracter Company aanbevelen bij andere organisaties?

“Ja zeker. Ik denk ook dat we Caracter in de toekomst nog vaker zullen inschakelen. Onze afdeling category management is volop in ontwikkeling en de bedrijven waar we voor werken ook, dus daar komen vast nog meer gave ideeën en plannen uit voort!”

Terug Neem contact op