Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Periodieke ondersteuning bij trade marketing met analyses

Periodieke ondersteuning bij trade marketing met analyses

Opdrachtgever: Konings-Zuivel

Opdracht: Periodiek aanvullende expertise op analyse gebied

Caracter Expert: Anne van Beek

Anne bij Konings-Zuivel

Na een yoghurt ontbijtje in de maag ben ik deze keer op afstand gestart voor Konings-Zuivel. Konings-Zuivel B.V. vermarkt al bijna 3 decennia met succes gekoelde en ongekoelde zuivelproducten op zowel Nederlandse, Belgische als Europese markt.

De behoefte aan tijdelijke extra expertise op analyse gebied is voor Konings-Zuivel de reden ons te vragen. Mijn opdracht is om een categorievisie te updaten met nieuwe IRI cijfers en deze vervolgens te verwerken in een presentatie. Dit voor twee verschillende retailers.

Van data naar inzichten

Met concrete adviezen en actiepunten kan Konings-Zuivel bij retailers een actievere rol spelen. Op basis van IRI data maak ik analyses over oa. de omzet-, volume en fairshare ontwikkelingen van diverse (sub)segmenten in de zuivel categorie. Daarnaast maak ik extra verdiepingsslagen op bijvoorbeeld merk- en SKU niveau.

Flexibel inzetbare trade marketing hulp

Daar waar nodig schakelt Konings-Zuivel mij in voor een nieuwe update of verdieping op een specifiek segment. Op deze manier fungeer ik als verlengstuk van hun trade marketing afdeling. We hebben een pro-actieve afstemming en dat zorgt voor een prettige samenwerking. Zo borgen we de voortgang op inspanning en output. Tot slot schakel ik, waar nodig, direct met IRI voor extra data dumps om zo Konings-Zuivel maximaal te ontzorgen.  

De samenwerking met Caracter voldoet volgens Konings-Zuivel aan alle verwachtingen. Ik kijk er naar uit om de volgende analyses uit te voeren en op te leveren.

Herken jij jouw vraagstuk in bovenstaande case? 

Wil jij net als Konings-Zuivel ook ontzorgd worden? Of ben je op zoek naar advies, een frisse blik of flexibele ondersteuning op jouw Trade Marketing afdeling? Stuur me even een berichtje!

Anne van Beek, Professional bij Caracter

Terug Neem contact op