Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

We haalden met Caracter Company ervaring binnen

We haalden met Caracter Company ervaring binnen

Flexibele invulling

Als je terugdenkt aan de rol die Clenda speelde bij Struik Foods, waar denk je dan aan? Aline van de Steeg reageert spontaan: “We waren allereerst blij verrast dat Caracter zo snel kon inspringen. We belden en binnen 24 uur werd ik terug gebeld met een oplossing om ons uit de brand te helpen. Ze dachten met ons mee en Clenda kon haar taak hier afwisselen met een opdracht bij een ander bedrijf. Deze flexibiliteit was heel prettig. Ze heeft naar volle tevredenheid bij ons gewerkt en het team versterkt.”

Aline vervolgt: “Clenda was bij ons actief op product management en niet  in een trade marketing of adviserende rol. Maar haar ervaring op dat terrein heeft wel nieuwe gesprekken opgeleverd omdat Clenda andere vragen stelde en soms suggesties deed voor verbeteringen voor liggende plannen. Het was van begin af aan gelijk actie met Clenda en dat was erg plezierig.”

Ervaring binnenhalen

Hoe uitte zich dat op de werkvloer? Aline: “De manier waarop Clenda haar opdracht oppakte en zich in de organisatie opstelde was vanaf week één opvallend. Ze bewoog zich soepel en makkelijk binnen ons bedrijf en pakte dingen als een senior teamlid  op. Ik kon op haar bouwen en erop vertrouwen dat zaken goed zouden komen. We haalden met Clenda echt ervaring binnen.”

Zouden jullie in de toekomst weer gebruik maken van Caracter Company? Aline bevestigt dit en voegt eraan toe: “Ik blijf graag op de hoogte van de Caracter projecten en lees met plezier de nieuwsbrief over de andere projecten.”

Terug Neem contact op