Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

“Binnen 10 weken een startende Trade marketeer een vliegende start geven, daar word ik blij van.

“Binnen 10 weken een startende Trade marketeer een vliegende start geven, daar word ik blij van.

Wat een heerlijk voldaan gevoel krijg ik hiervan! Het blijft super leuk en dankbaar om te mogen doen: het coachen van jong talent op het gebied van trade en shopper marketing. Je ziet ze groeien in zowel kennis als zelfvertrouwen. Helemaal top! Dit keer het verhaal van Chantal bij haar nieuwe werkgever Frio Food!”

Inmiddels heb ik verschillende trade marketeers middels het kickstart programma van Caracter mogen coachen om hen zo een vliegende start te geven bij hun werkgever. Zo ook Chantal, de kersverse trade marketeer van Frio Food. Zij heeft de kickstart van Caracter doorlopen en hiermee een stevige basis gelegd voor de invulling van haar nieuwe rol.

Tijdens de coaching sessies zijn verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Zoals bijvoorbeeld: de basis principes van trade marketing, retailer en shopper kennis, shopper journey en touchpoints, Shopper decision tree, IRI / GfK data, assortimentsadvies richting retailers, schap visie, Excel, structuur en opzet presentatie etc. Dit alles aan de hand van bestaande Frio Food praktijkcases zodat het geleerde ook direct in de praktijk toegepast kon worden. Zo hebben we bijvoorbeeld een datadump omgezet in handzame draaitabellen en hebben we een trade presentatie voor Albert Heijn opgezet gedurende de coaching. Naast deze kennis component zijn we ook ingegaan op persoonlijke en team aspecten zoals time management, team rollen en structuren. Al met al een zeer complete Caracter kickstart.

‘De persoonlijke aanpak van Caracter heeft me ontzettend op weg geholpen! Er werd perfect ingespeeld op mijn vragen en behoeftes, waardoor ik me echt gehoord en geholpen voelde’

Met bovenstaande quote van Chantal en een ‘9’ als overall rapportcijfer voor deze kickstart (dankjewel Chantal!), kijk ik met een voldaan gevoel weer uit naar de volgende talenten die bij Caracter in de kickstart willen instromen!

Dus ben jij een trade of shopper marketeer met 0-2 jaar werk ervaring en wil je je mouwen opstropen om in 10 weken tijd (5 dagdelen) een flinke stap voorwaarts te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met me op en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag!

Stuur me een mailtje: Miranda@Caractercommunity.com

Miranda

Terug