Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Kansen voor vers naar aanleiding van mijn bezoek aan de Fruit Logistica 2020

Kansen voor vers naar aanleiding van mijn bezoek aan de Fruit Logistica 2020

Zo, wat een week weer. Afgelopen week bezocht ik voor het eerst de Fruit Logistica. Samen met mijn collega Corina reisden we af naar Berlijn, een fantastische stad waar we precies niks van hebben kunnen zien. We waren veel te druk met het ontmoeten van inspirerende bedrijven, koffie drinken met onze klanten, versterken van de relatie met partners en het verzamelen van nieuwe informatie. Een geweldig leuke ervaring!

Wat heb ik veel geleerd, veel mensen leren kennen en ondanks dat een beurs bezoeken voor mij niet nieuw is, was ik wel onder de indruk van de grootte en de business die er wordt gedaan. Ik heb me verbaasd over de hoeveelheid tomaten, ongelofelijk! Ik werd blij van de oplossingen om voedselverspilling tegen te gaan, de creatieve verpakkingen om het gebruik van plastic te verminderen en de samenwerkingen tussen alle verschillende bedrijven om de wereld een beetje mooier te maken.

Ook gaaf om te zien dat een gehele keten vanuit een shopper gaat denken, wat wil de consument, hoe gedragen zij zich nu en hoe kunnen onze producten dan aan de wensen voldoen. Ik zie nog wel kansen in de vertaling naar de consument. Waar de Horecava draait om het verwerken van de producten bleef dat hier een beetje uit.

Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat ook de consumenten de toegevoegde waarde kennen van jullie mooie, innovatieve producten? Daar zie ik nog kansen. Wil je mijn eerlijke mening of een frisse blik, als nieuwkomer binnen vers kijk ik graag een keertje met je mee!

Een indruk van ons bezoek aan de Fruit Logistica.
Terug