Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Onze levens zijn druk, de snelwegen staan (normaal gesproken) vast en de economie is 24/7. Efficiency en flexibiliteit zijn van levensbelang. Maar ook echte verbinding tussen mensen is, zeker in deze tijden, van groot belang. 

Daarom kiezen we als Caracter ervoor om onze manier van werken aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid: optimaal flexibel. Geen vast kantoor waar onze klanten naar toe moeten komen. Niet enkel fysieke meetings, maar indien wenselijk en efficiënt ook video calls.  Het beperken van onze footprint met behoud van flexibiliteit en resultaatgerichtheid is ons uitgangspunt.

Daarom heeft Caracter per 1-4-2020 afscheid genomen van onze vaste kantoorpanden in Oosterhout en Amsterdam. We hebben ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met Offices For You. Op deze manier hebben we de flexibiliteit om op 6 verschillende plekken in Nederland onze werkzaamheden uit te voeren en klanten te ontmoeten. Ook zullen we veel gebruik maken van Microsoft Teams om, zowel intern als extern, afstemming te hebben over de werkzaamheden, documenten te kunnen delen etc.

European Offices

Postadres & Bezoekadres:
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Bezoekadressen:
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

welkom@caractercommunity.com

+31 162421818

China Offices

Caracter China
Rooms 1318 – 20
Hollywood Plaza

610 Nathan Rd Mong Kok
Hongkong
+64 0092 123 456 789

welkom@caractercommunity.com

Terug