Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Na 15 jaar nemen we afscheid van ons kantoor in het zuiden van het land en zijn we neergestreken in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Waarom? Dat vertellen we hier.

Wat een bizarre tijden, we worden stil gezet maar ondertussen raast de wereld door, er gebeurt zo veel. Hele verdrietige dingen maar gelukkig ook mooie dingen, innovaties en veranderingen, daar willen we in dit bericht op focussen.

Onze levens zijn druk, de snelwegen staan (normaal gesproken) vast en de economie is 24/7. Efficiency en flexibiliteit zijn van levensbelang, nu meer dan ooit. Maar ook echte verbinding tussen mensen is, zeker in deze tijden, van groot belang. 

Wij hebben er met Caracter voor gekozen om onze manier van werken aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid: optimaal flexibel. Na 15 jaar nemen we afscheid van ons kantoor in het zuiden van het land en zijn we neergestreken in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Een fantastische plek, met geweldige historie, een plek voor kampioenen om onze groei verder door te zetten. We hebben ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met Offices For You. Op deze manier hebben we de flexibiliteit om op 6 verschillende plekken in Nederland onze werkzaamheden uit te voeren en klanten te ontmoeten. Het beperken van onze footprint, met behoud van flexibiliteit en resultaatgerichtheid is ons uitgangspunt.

We bundelen krachten met specialisten uit de markt, ons team staat te popelen om voor jullie aan de slag te gaan. We hopen jullie in de toekomst eens te ontvangen in ons thuis ‘honk’ in Amsterdam, maar dit kan ook in Rotterdam, Breda, Utrecht of Hilversum. Voor nu maken we veel gebruik van Microsoft Teams om, zowel intern als extern, afstemming te hebben over de werkzaamheden, documenten te kunnen delen en virtueel koffie te drinken.

Voor onze nieuwe adres gegevens, klik hier. Uiteraard kan je ons nog steeds mailen via welkom@caractercommunity.com of bellen.

Blijf gezond, wees lief en let een beetje op elkaar.

Terug