Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Lees meer

Wij inspireren u graag!

Laten we samen uw grenzen voor succes verleggen. Zullen we ontmoeten?

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Even voorstellen: Anne van Beek

Even voorstellen: Anne van Beek

Wellicht ken je me nog niet, ik stel me graag even voor. Mijn naam is Anne van Beek, 31 jaar en ik woon in Amsterdam. In deze blog vertel ik kort over de dingen waar ik gelukkig van word, zowel zakelijk als privé.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de diversiteit van klanten waar ik voor werk, van schoonmaakmiddelen tot visconserveren en dan weer voor een zuivelleverancier. De diversiteit van klanten en mensen vind ik heerlijk. Ik werk zowel op interim basis als op losse projecten.

Het leukst vind ik het spotten van groeikansen en daar een mooi verhaal om heen bouwen. Verder vind ik het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en met collega’s. Met mijn hotelschool achtergrond, en groot empathisch vermogen, kan ik me makkelijk verplaatsen in de consument. In mijn werk vind ik het belangrijk dat er een win-win-win wordt gecreëerd voor alle partijen, de consument/shopper, retailer en de leverancier, maar ook tussen ons, wij als Caracter, jij als onze klant en jouw klant. Volg je hem nog 😉

Binnen Caracter werk ik ook aan onze community, ik heb veel contact met onze partners, zzpérs en andere ondernemers binnen de branche. Ik ben een echte verbinder en ik heb een groot netwerk waar ik graag gebruik van maak. Ik ben creatief, out of the box en durf te challengen, het liefst werk ik in een team aan een gezamenlijk project. Verder ben ik commercieel ingesteld en enthousiast.

Wie is Anne?

In mijn priveleven word ik vooral blij van mensen, eten en alles wat daar mee te maken heeft. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten en nieuwe dingen te ontdekken. Ik zal de eerste twee even kort toelichten.

Mensen; ik word blij van mensen, de verhalen die iemand met zich mee brengt en vooral mensen met een passie, een doel en daar alles aan doen om dat waar te maken. Dit inspireert mij.

Mijn tweede grote liefde is eten. Ik sta regelmatig lange dagen in de keuken, toevallig heb ik dit weekend nog Japanse ramen gemaakt incl. Bouillon die ruim 24 uur heeft geprutteld. Helaas heb ik geen foto gemaakt, want het was te lekker. (sorry, not sorry) Daarnaast vind ik het heerlijk om tijdschriften of kookboeken door te bladeren, scroll ik uren door accounts op internet die schrijven over eten (niet goed voor mijn schermtijd) en zelfs de supermarkt blaadjes lees ik van voor tot achter door. Lekker veel inspiratie op doen.

Nu denk je wellicht, waarom al deze informatie?

Nou, ik heb zin om ook voor jou aan de slag te gaan. Is het niet nu, dan wellicht in de toekomst. Laten we in ieder geval connecten.

Ik ben een echte ondernemer. Een harde werker, met lef, resultaat-  en oplossingsgericht. Ik vind het leuk om in een dynamische (food) omgeving te werken, met mensen en voor mensen. Met mijn positieve energie lukt het mij vaak om mensen te motiveren. Ik ben een echte aanpakker en zie overal kansen in. Door het stellen van (kritische) vragen kom ik vaak tot een ‘next level’ en komen we tot de kern van een uitdaging.

Ben jij op zoek naar een energieke aanpakker, iemand die even met je mee denkt, een los project wat opgepakt kan worden of een andere vraag, bel me gerust op. Ik kijk graag samen met jou naar een oplossing of naar onbenutte kansen die we samen kunnen aangrijpen!

LinkedIn Pagina Anne

06 – 83 14 72 06

Terug